februarie 20, 2013

Deprinderi de viata-episodul trei sau patru...cred...

            Trebuie sa incep sa numar postarile sub influenta acestei denumiri atat de generalizante dar atat de dragi mie,dar -pentru ca s-ar putea sa descopar mai multe decat cele care deja imi stau ordonate grijuliu in cap si  manifestari- am sa aman categorisirea lor in "decalogice" si "restul pe langa primele zece",deocamdata am ajuns la trei sau patru cu asta care se asterne as i speak...
            Capacitatea de a ramane pe directia actiunii pe care o pornesti ramane una dintre trasaturile esentiale ale omului.Si daca fata de manifestarea copilareasca a lipsei de concentrare ramanem putin catre deloc suparati ca deh..."E copil,copii se plictisesc repede..." cand vine vorba de adulti aici manifestarea inconsecventei duce la drame personale,colective si profesionale dintre cele mai crunte.Iti impui decizii la inceput de an,iti propui lucruri care in prima faza iti par usoare si dezirabile,incepi mici actiuni in directia unei vieti mai sanatoase, in directia atingerii unui salt profesional care sa te creasca social repede-repede si mai cate altele,oglinda personala a fiecaruia dintre voi va sta marturie ca nu vorbesc degeaba.Am facut-o si eu,ati facut-o si voi,end of story...nu dam nume pe blogul asta....
             Si pentru ca am studiat personal problema pe mine si am aprofundat subiectul ascultand sute de ore de material si zeci de prelegeri care trateaza acest subiect va provoc la practicarea zilnica a concluziei pe care am inteles-o dupa multe nopti de nesomn.

       Imaginea duce catre presupunerea ca primul cadran e cel care genereaza miscarea pe celelalte.Cadranul esential este cadranul trei, de fapt.Cand vine vorba despre potential toata lumea este de acord ca potentialul este o cantitate nelimitata,educatia ii adauga doar noi valente care ar trebui sa isi faca prezenta in ariile de exprimare.
       Momentul care da miscarea corecta dintr-un cadran in altul e acela in care iti ai ajuns extrem de bun la a-ti defini,a vedea si la a descrie exact care doresti sa devina Rezultatele actiunilor tale-in inima ta,in mintea ta si pe agenda ta de lucru. Daca iti vezi rezultatele inca inainte de a incepe iti vei reintari Convingerea ca faci ceea ce trebuie,convingerea nestramutata in rezultatul muncii tale te va ajuta sa accesezi si mai mult potential decat credeai ca ai nevoie iar cand Potentialul tau accesat te determina sa intreprinzi Actiuni masive  rezultatele sunt si mai spectaculoase si deja esti pe o spirala ascendenta catre maretie.

      Asta e tot ce e de stiut,oameni buni. E spectaculos de simplu,extraordinar de greu de facut.Asa se separa victoria de infrangere,loser-ii de campioni.E noapte deja,va las...am povesti de visat si rezultate de scris pe hartie. Astept cu mare anticipare sa ne vedem agendele oneday.Noapte buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multam de comment,te mai astept! Te-am tzucat!